Blogger Widgets

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΟ U.S.S. ENTERPRISE ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΥΘΙΣΗ;


Μία σοβαρότατη καταγγελία ἀπὸ τὸν καλὸ φίλο Ἀλέξανδρο, ποὺ χρήζει μεγάλης, πολὺ μεγάλης προσοχῆς!
Ὁ Ἀλέξανδρος εἶναι πάρα πολὺ προσεκτικὸς στὶς ἐκτιμήσεις του καὶ τὶς παρατηρήσεις του. Γράφει μόνον ὅταν τὰ στοιχεῖα συνάδουν.
Εὔχομαι νὰ προλάβουμε, ἐὰν ὄντως...
προγραμματίζουν κάτι τέτοιο, τὴν θυσία ποὺ ἑτοιμάζουν!
Φιλονόη.
Υ.Γ. Λέτε νά ξεκινοῦν μέ αὐτό;
ΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ US.ENTERPRISE το οποίο κατέπλευσε στα στενά του Ορμούζ για τον αποκλεισμό του Περσικού κόλπου πρόκειται/αναμένεται στο τέλος του χρόνου να αποσυρθεί και να αποσυναρμολογηθεί. ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ότι οι αμερικάνοι/σιωνιστές σκοπεύουν οι ίδιοι ΝΑ ΤΟ ΒΥΘΊΣΟΥΝ προφασιζόμενοι ότι επρόκειτο για Ιρανικό χτύπημα. Ότι έγινε στο Περλ Χάρμπορ και ακριβώς ότι έγινε αργότερα στην Κούβα και στο Βιετνάμ..............

«Θυσιάζοντας» ένα πυρηνοκίνητο με 3 αντιδραστήρες αεροπλανοφόρο το οποίο είναι για θάψιμο λόγω προχωρημένης παλαιότητος, οι αμερικανοεβραίοι θα προκαλέσουν τεράστια φυσική καταστροφή και ταυτόχρονα θα δημιουργήσουν αφορμή (ή αιτία δήθεν αν θέλετε) πολέμου κατά του ΙΡΑΝ. Το ίδιο ακριβώς βρώμικο και σαθρό παιχνίδι που εκτυλίχθηκε την 11η του Σεπτέμβρη του 2001.
Το ΞΑΝΑΛΕΩ… οι ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΥΘΊΣΟΥΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΤΟΥΣ ΘΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑ ΠΛΉΡΩΜΑ 5500 ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ (ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ??), ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΜΕ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥ ΠΕΡΣΙΚΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ.
ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΓΕΛΑΣΟΥΝ.
Ἀλέξανδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home