Blogger Widgets

Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Το γνωστό ειρωνικό Focus: "Ούτε χαρτί για ψηφοδέλτια δεν έχουν στην Ελλάδα"!


Με τίτλο "η Ελλάδα δεν έχει ούτε χαρτί για τα ψηφοδέλτια" το περιοδικό Focus δημοσίευσε ένα συκοφαντικό άρθρο, στο οποίο αναφέρεται ότι η οικονομική κρίση θα «ναυαγήσει» τις εθνικές εκλογές που θα διεξαχθούν στις 6 Μαΐου.«Ακούγεται σαν κακόγουστο αστείο, ωστόσο είναι πραγματικότητα: Οι εκλογές στην Ελλάδα κινδυνεύουν να μην διεξαχθούν, εξαιτίας της έλλειψης -των απαραίτητων για τη διαδικασία- χρημάτων» υποστηρίζει το Focus.......

«Στην Ελλάδα -σύμφωνα με τη νομοθεσία- το χαρτί για τα ψηφοδέλτια προμηθεύεται με χρήματα του ελληνικού δημοσίου, ενώ τα κόμματα υποχρεούνται να παραδώσουν τα τυπωμένα ψηφοδέλτια μέχρι τα μεσάνυχτα της 27ης Απριλίου. Όποιος δεν τα παραδώσει εγκαίρως, αποκλείεται από την εκλογική διαδικασία» τονίζει το περιοδικό.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, στο υπουργείο Εσωτερικών συγκεντρώθηκαν μόνο 20.000 χαρτιά για τα ψηφοδέλτια, «ενώ χρειάζονται συνολικά 30.000».

Την ίδια στιγμή με ειρωνικό ύφος το περιοδικό θέτει το ερώτημα αν προλάβουν να τυπώσουν τα ψηφοδέλτια, καθώς, όπως υποστηρίζει, «η διανομή για την εκτύπωση του χαρτιού άρχισε μόλις δύο μέρες πριν από την προθεσμία, που λήγει σήμερα».


Εδώ που μας έχουν φτάσει οι ανίκανοι και ανεύθυνοι κυβερνώντες, επόμενο είναι με όποια αφορμή βρίσκουν να μας... τη λένε οι κάθε λογής ξένοι αλαζόνες. Και οι αφορμές ευτελισμού της χώρας μας είναι πολλές, ακριβώς γιατί έχουμε τo συγκεκριμένο -ανεπαρκέστατο- πολιτικό προσωπικό, που μας ντροπιάζει εντός και εκτός Ελλάδος.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home