Blogger Widgets

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τα 18 λιοντάρια του Εθνικισμού


Σε λίγες ώρες θα γίνει η ορκωμοσία της νέας βουλής. Πρόκειται για μια τυπική διαδικασία που θα σημάνει την έναρξη εργασιών της νέας μεταλλαγμένης τριμερούς κυβέρνησης ΝΔ - ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ…

Όσο κι αν τα φερέφωνα των καναλιών και οι μεγαλοεργολάβοι σιγοντάρουν, η μεγάλη μερίδα του Ελληνικού Λαού έχει καταλάβει πως δεν έχει τίποτα καινούριο να περιμένει από την νέα κυβέρνηση πέρα από την διαιώνιση του Μνημονίου. Οι ντόπιοι και οι ξένοι τοκογλύφοι έχουν στρογγυλοκαθίσει στις καρέκλες τους και είναι ήσυχοι, όσο στην Ελλάδα υπάρχουν κυβερνήσεις... συνεννοήσιμες.

Εναντίον όλων αυτών θα βρίσκονται τα 18 λιοντάρια της Χρυσής Αυγής ή για να ακριβολογούμε τα 17 λιοντάρια και μία λέαινα. Οι βουλευτές του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος βρέθηκαν εκεί με την στήριξη και την εμπιστοσύνη 426.000 περήφανων κι αδιόρθωτων Ελλήνων που αντιστάθηκαν με την ψυχή τους στην βρώμικη προπαγάνδα των καναλιών. Αυτών των Ελλήνων που δεν ψηφίζουν με γνώμονα το ρουσφέτι και μπορούν να δουν πέρα από την μύτη τους, απεγκλωβισμένοι από τα μικροκομματικά τερτίπια. Αυτών των Ελλήνων που θέλουν μια πατρίδα καθαρή, ελεύθερη και περήφανη κι αναμένουν με Πίστη το όραμα της Χρυσής Αυγής του Ελληνισμού. Αυτούς τους Έλληνες θα εκπροσωπήσουν με πυγμή κι ατσαλένια θέληση τα 18 λιοντάρια του Εθνικισμού, αλλά κι όλους τους υπόλοιπους που σύντομα θα μετανιώσουν την ψήφο τους.

Η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής -κι από τα ελάχιστα δείγματα της προηγούμενης βραχύβιας βουλής- δεν έχει καμία σχέση με τα συνονθυλεύματα των λοιπών αστικών κομμάτων. Τα 18 λιοντάρια του του Εθνικιστικού Λαϊκού Κινήματος εισέρχονται μέσα στην ζούγκλα του Κοινοβουλίου όχι για να συναγελάζονται με τους συναδέλφους τους και να κοροϊδεύουν τον κοσμάκη που ζει πρωτόγνωρες καταστάσεις. Οι 18 βουλευτές της Χρυσής Αυγής, κι αυτό σύντομα θα το διαπιστώσουν όλοι, έχουν ως σκοπό να φέρουν ουσιαστική ανατροπή στο διεφθαρμένο πολιτικό σκηνικό με τον πύρινο λόγο του Εθνικισμού και της αλήθειας. Οι εξωμότες της Πατρίδας θα βρουν κακό μπελά με τους Αγωνιστές του Ελληνισμού εντός βουλής, ενώ έξω από την βουλή στην κοινωνία το Εθνικιστικό Λαϊκό Κίνημα θα γιγαντωθεί με ισχυρή και δυναμική παρουσία στις γειτονιές, δίπλα στον εξαθλιωμένο Έλληνα που έχει την ανάγκη μας.Ευχόμαστε καλή δύναμη και καλό κουράγιο στους Συναγωνιστές, ώστε να πραγματοποιήσουν τα οράματά μας.

Χρυσή Αυγή για τον Λαό και την Πατρίδα!

http://www.xryshaygh.com/i

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home