Blogger Widgets

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Αριστεροί τρομοκράτες κατά Χρυσής Αυγής


«Οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια». Απόσπασμα της προκήρυξης του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου, όπου στοχοποιείται η Χρυσή Αυγή



Προκήρυξη στο indymedia δημοσίευσε τρομοκρατική οργάνωση, με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για την εμπρηστική επίθεση στην Microsoft. Σε σημεία του εν λόγω κειμένου στοχοποιείται άμεσα, όχι μόνο το Κίνημά μας, αλλά και οι ψηφοφόροι μας! (τώρα το τι σχέση έχει η Χρυσή Αυγή με την σιωνιστικών συμφερόντων Microsoft, μόνο τα λοβοτομημένα ανδρείκελα του πανεπιστημιακού ασύλου γνωρίζουν). Πιο πολύ ενδιαφέρον όμως έχει το παρακάτω απόσπασμα: «Έτσι οι μαχαιροβγάλτες μέλη του κόμματους αυτού ας μην καθησυχάζονται επειδή πλέον θα τους φυλάνε μπάτσοι. Όπως λέει και το ρητό: με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια».

Οι αναρχικοί είναι εντελώς ανενημέρωτοι. Καμία κρατική δύναμη καταστολής δε... φυλάει την Χρυσή Αυγή. Η ασφάλεια των στελεχών και των γραφείων του Κινήματός μας βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στους ανθρώπους μας. Το ίδιο το κράτος δε μας παρέχει ούτε τη στοιχειώδη αστυνομική φύλαξη που δικαιούνται τα πολιτικά κόμματα. Ας αφήσουν λοιπόν τις θεωρίες οι αναρχικοί, οι οποίοι έχουν επανειλημμένως γίνει αποδέκτες της προστασίας των κρατικών δυνάμεων ασφαλείας.

Σημειώστε και μία σημαντική λεπτομέρεια, ενδεικτική της ασυλίας των παρακρατικών παραφυάδων της αριστεράς. Η ιστοσελίδα Indymedia, που δημοσιεύει αναλήψεις ευθύνης τρομοκρατικών οργανώσεων για δολοφονίες, δεν έχει αποκλειστεί (μέσω του προγράμματος ΖΕΥΞΙΣ) από τους υπολογιστές των δημοσίων υπηρεσιών. Αντιθέτως η ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής παραμένει για έτη αποκλεισμένη.

Αναδημοσίευση από http://www.xryshaygh.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home