Blogger Widgets

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

Η κατάθεση που «καίει» την πρώτη σύζυγο του Άκη και οι βαλίτσες με τα δολάρια...

Μετά τη Βίκυ Σταμάτη και η πρώτη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου φαίνεται ότι μπαίνει στο στόχαστρο του ανακριτή ο οποίος έχει αναλάβει τη υπόθεση και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καλέσει πέντε νέα πρόσωπα…

Ο Γαβριήλ Μαλλής σύμφωνα με δημοσίευμα της Real News θα καλέσει για να απολογηθεί η Γκούντρουν Μολντενχάουερ, την οποία «καίει» στη συμπληρωματική απολογία του ο Νίκος Ζήγρας.

Ο ξάδελφος του πρώην υπουργού είχε υποστηρίξει ότι η τότε σύζυγος του, για να του δώσει διαζύγιο, είχε εισπράξει 500.000 ευρώ.

«Θα πρέπει να ελέγξετε πόσες χιλιάδες δολάρια πήρε στο εξωτερικό σε τσάντες η πρώην σύζυγος Γκούντρουν, για να συναινέσει στο διαζύγιο. Γνωρίζω ότι πήρε 500.000 δολάρια που δεν δηλώνονταν πουθενά και από τότε που παντρεύτηκε τον Τσοχατζόπουλο δεν είχε ποτέ δουλέψει και απ'όσο γνωρίζω δεν είχε καν περιουσία στην Ελλάδα», αναφέρει στην κατάθεσή του.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του τα χρήματα αυτά προέρχονταν από τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων και αυτό το γνώριζε η Γκούντρουν καθώς, όπως είπε, τόσο η νυν όσο και η πρώην σύζυγος Τσοχατζόπουλου γνωρίζουν τα πάντα.

http://www.iefimerida.gr/node/69042#ixzz27HTepcc5

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home