Blogger Widgets

Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2012

"Στημένες" επιθέσεις από υποστηρικτές τους...

Μαχαίρωσαν τρεις Πακιστανούς αφού πρώτα ρώτησαν για την εθνικότητά τους

Επίθεση με μαχαίρια δέχτηκαν, στις 9.30 χθες το βράδυ τρεις Πακιστανοί, πίσω απο το εργοστάσιο της ΦΑΓΕ στη Μεταμόρφωση Αττικής.Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, που προκύπτουν από τις πρώτες μαρτυρίες των θυμάτων, οι τρεις αλλοδαποί βάδιζαν στο δρόμο, όταν σταμάτησαν δίπλα τους ένα ΙΧ αυτοκίνητο και μια μοτοσικλέτα και δύο άγνωστοι τους ρώτησαν τι εθνικότητας είναι…

Όταν αυτοί απάντησαν, οι άγνωστοι τους χτύπησαν και τραυμάτισαν με μαχαίρια τους δύο, έναν στο χέρι και έναν στο στήθος. Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν στα οχήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι δύο τραυματίες διακομίστηκαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου, ενώ τρίτος έδωσε κατάθεση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Ασφάλεια Αττικής, προκειμένου να διευκρινιστεί ποιο ήταν το κίνητρο των δραστών οι οποίοι αναζητούνται.

__________________________________________________________

Αυτές οι επιθέσεις είναι στημένες από τους ίδιους τους υποστηρικτές τους που θέλουν να εκθέσουν τη χώρα στο εξωτερικό για...ρατσισμό κ.λ.π. αηδίες.

Και μόνο η ερώτηση "τι εθνικότητος είναι", όταν απευθύνονται σε μελαμψούς που κάνουν "μπαμ" από ένα χιλιόμετρο ότι είναι Πακιστανοί, είναι σκόπιμη για να "αποδείξει" 'οτι η επίθεση έγινε για ...ρατσιστικούς λόγους. Τί θα ήταν Κινέζοι που μαύρισαν στον ήλιο;

Προς τα αριστερά πρέπει να ερευνήσει η Αστυνομία.

EFENPRESS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home