Blogger Widgets

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Επίσκεψη στελεχών του Yπ. Γεωργίας της Τουρκίας στην Θράκη!

Θα δώσουν λύσεις στα προβλήματα της γεωργίας και κτηνοτροφίας της περιοχής!

Είναι προφανές πως η Τουρκία θεωρεί πλέον την Θράκη δική της περιοχή, και τα υπουργεία της καταρτίζουν προγράμματα για την ανάπτυξή της. Στο Κολωνάκι εξακολουθούν να κοιμούνται…

Οι Τούρκοι του υπουργείου πραγματοποίησαν συνομιλίες με αρμοδίους με θέμα το μέλλον της γεωργίας και της κτηνοτροφίας, μεταδίδει το τουρκόφρονο περιοδικό Azinlikca. Στην ομιλία του ο Τούρκος Πρόξενος Κομοτηνής, επεσήμανε ότι σκοπός της επίσκεψης είναι η μεταλαμπάδευση των γνώσεων της Τουρκίας στους τομείς της γεωργίας και της κτηνοτροφίας στην γείτονα, Ελλάδα και δη σε αυτή την περιοχή. Ευχαρίστησε επίσης τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Αχμέτ Χατζηοσμάν που συνέβαλε τα μέγιστα σε αυτή την επίσκεψη!

Αξιωματούχος του Υπουργείου Γεωργίας της Τουρκίας, Ενβέρ Άκσοϊ, δήλωσε ότι σκοπός της επίσκεψης είναι η διαπίστωση των προβλημάτων που υπάρχουν στον τομέα της κτηνοτροφίας και της γεωργίας και η εύρεση λύσεων. «Ήρθαμε να μεταφέρουμε τη γνώση μας σε αυτά τα θέματα στη γείτονα Ελλάδα και δη στη συγκεκριμένη περιοχή. Εν ολίγοις, ο σκοπός της επισκέψεώς μας είναι να σας ακούσουμε και να βρούμε τους τρόπους που μπορούμε να σας βοηθήσουμε, να σας υποστηρίξουμε».

http://www.liako.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home