Blogger Widgets

Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ ΣΤΟ… ΡΑΔΙΟ-ΣΥΡΙΖΑ Ο «ΑΜΕΡΟΛΗΠΤΟΣ» ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

Τον ξέρουν όλοι.Δούλευε στην κρατική τηλεόραση (τη «δημόσια» όπως την αποκαλούν αυτάρεσκα οι αριστεροί) και εδώ και χρόνια κάθε πρωί «ενημέρωνε» τον ελληνικό λαό, σύμφωνα με τις αρχές του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού. Προ ολίγων μηνών,ο...

κρατικοδίαιτος κομμουνιστής ινστρούχτορας έγινε ο «ήρωας της βδομάδας» από τον μηχανισμό του ΣΥΡΙΖΑ, για κάποιο σχόλιο που έκανε για τον υπουργό ΠΡΟ-ΠΟ και τα «βασανιστήρια» που δήθεν υπέστησαν κάποιοι συλληφθέντες αναρχοκομμουνιστές. Στις αρχές της βδομάδας η διοίκηση της ΕΡΤ του έδειξε την πόρτα της εξόδου και στο τέλος της, επενέβησαν οι κατουρλήδες της ψοφοδεξιάς και τον επανέφεραν πίσω άρον-άρον. Πρόκειται για τον σταλινοκομμουνιστή Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος μετά την εκπνοή της σύμβασής του με την ΕΡΤ έγινε διευθυντής παρακαλώ του ραδιοφωνικού σταθμού του ΣΥΡΙΖΑ, «στο Κόκκινο». Και μετά κάποιοι μας λένε υπερβολικούς, όταν χαρακτηρίζουμε την ελληνική τηλεόραση, «δημόσια» και ιδιωτική, «κομμουνιστοκρατούμενη απ’ άκρου εις άκρον!

(ΥΓ): Λέγεται πως ο Αρβανίτης, όπως και ο Μπαξεβάνης, θα «κοσμήσουν» τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες εκλογές. Η «αντικειμενική» και «αμερόληπτη» δημοσιογραφία στις δόξες της!

Παλαιότερο δημοσίευμα:

Προκλητικός ο προστατευόμενος της Αριστεράς κρατικοδίαιτος δημοσιογράφος της ΝΕΤ, Αρβανίτης, καλεί τους Έλληνες σε "αντιφασιστική πορεία" και στοχοποιεί ΑΜΕΣΑ τη Χρυσή Αυγή!

Γνωρίζετε βεβαίως τον κρατικοδίαιτο δημοσιογράφο της ΝΕΤ και της εκπομπής "Πρωϊνή Ενημέρωση", Κώστα Αρβανίτη.

Θα θυμόσαστε βεβαίως το περιστατικό με το προσωρινό "κόψιμο" της εκπομπής των 'υπηρετών της δημοκρατίας' Κώστα Αρβανίτη και Μ. Κασίμη (Αφιέρωμα για αυτή ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ) και τις αντιδράσεις που προκάλεσε σε ολόκληρη την....ελληνόφωνη δημόσια σκηνή..

Ρεπορτάζ από συναδέλφους που κατηγορούσαν για λογοκρισία την κυβέρνηση και την ΝΕΤ. "Φασιστικές μέθοδοι που δεν έχουν θέση στη δημοκρατία" και άλλα τέτοια  λεκτικά 'κομψοτεχνήματα' που ηχούν όμορφα στα αυτιά του μέσου λοβοτομημένου φιλήδονου υλιστή νεοέλληνα, με σκοπό να τον πείσουν για το 'θεάρεστο λειτούργημα - έργο' του δημοσιογράφου.

Και φυσικά άμεση συμπαράσταση από το πολιτικό αριστερομπολσεβικικό μέτωπο. Από ...... σταλινιστές(ΚΚΕ), μέχρι τους Λενινιστές-Λούξεμπουργκ-Τσαουσέσκου (ΣΥΡΙΖΑ - Κουβέλης).

Ενδεικτικά μόνο μεταφέρουμε αποσπάσματα από τις ανακοινώσεις τους:

«Το σχέδιο μετατροπής της Δημόσιας Τηλεόρασης σε προπαγανδιστικό όργανο τρομοκράτησης και χειραγώγησης της μνημονιακής συγκυβέρνησης επιβεβαιώνεται καθημερινά. Μετά τα επαναλαμβανόμενα φαινόμενα λογοκρισίας και περιθωριοποίησης των δημοσιογράφων που δεν συμμορφώνονται προς τα υποδείξεις, σήμερα το πρωί η διοίκηση της ΕΡΤ   κατέλυσε και τα τελευταία προσχήματα. Η απόφασή της για κόψιμο της εκπομπής του Κ. Αρβανίτη και της Μ. Κατσίμη «Πρωινή Ενημέρωση» συνιστά στυγνή κομματική παρέμβαση στη δημόσια τηλεόραση», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η ΔΗΜΑΡ χαρακτηρίζει ως «απαράδεκτη ενέργεια, ενέργεια που προσβάλλει τη λειτουργική ανεξαρτησία του δημοσιογράφου, την απόφαση της Γενικής Διεύθυνσης του Τομέα Ενημέρωσης της ΕΡΤ να κόψει μέχρι νεωτέρας τους παρουσιαστές της «Πρωινής Ενημέρωσης», Κώστα Αρβανίτη και Μαριλένα Κατσίμη».

Το ΚΚΕ, με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου χαρακτηρίζει την απόφαση αυτή «πράξη ωμής λογοκρισίας και πολιτικής δίωξης» και καλεί τη διοίκηση της ΕΡΤ να την ανακαλέσει.

Τώρα θα μας πείτε γιατί τα γράφουμε όλα αυτά...

Ε, λοιπόν ο κύριος αυτός ήταν ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ ΜΜΕ που συμμετείχαν στη δημόσια συνέντευξη τύπου του Κωνσταντίνου, του ΑΝΤΑΡ-CIA και των λαθροεποίκων που ανακοίνωναν την "αντιφασιστική" τους πορεία στην Αθήνα το επόμενο Σάββατο!!!!!!

Και όχι μόνο αυτό αλλά με προφανή στοχοποίηση τους "νεοναζιστές" της Χρυσής Αυγής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν στις αφίσες και τις δηλώσεις τους....

Ας μας πει κάποιος σόφρων..

Πώς είναι δυνατόν ένας δημοσιογράφος αμειβόμενος από τα λεφτά του ελληνικού λαού και με σκοπό να υπηρετήσει το δημόσιο διάλογο και την ενημέρωση ανένταχτος και αντικειμενικός, να συμμετέχει ΕΝΕΡΓΑ και ΑΜΕΣΑ σε μια προσπάθεια κατασυκοφάντησης - σπίλωσης και σαφέστατης στοχοποίησης ΝΟΜΙΜΑ ΕΚΛΕΓΕΜΕΝΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ;

Αλλά όταν έχεις τη στήριξη της Αριστερής θολοκουλτούρας που έχει επικρατήσει σε όλα τα επίπεδα του κράτους και έχει τρομοκρατήσει το ελληνικό πνεύμα έχοντάς το υποτάξεί πλήρως σε μια διεθνιστική λογική μπορείς να γίνει να είσαι δημοσιογράφος - κρατικοδίαιτος και ταυτόχρονα ΚΑΤΗΓΟΡΟΣ πολιτικού φορέα με 500.00 ψήφους....

Εμείς πάντως το καλούμε να βρεθεί στις 2/2/2013 στην πορεία Τιμής και Μνήμης και του ΕΓΓΥΟΜΑΣΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ, αν έχει το σθένος και την εντιμότητα (λέμε τώρα....) να έρθει και να τραβήξει πλάνα τα οποία και θα μεταδώσει, μεταφέροντας τα γεγονότα αντικειμενικά, χωρίς διακρίσεις, με στόχο τη σφαιρική ενημέρωση του λαού...

ETHNIKISMOS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home