Blogger Widgets

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Υπόγειες διαδρομές και σχέσεις Τσίπρα και Σόρος και όχι μόνο;;;

Σήμερα Η Ελλάδα βρίσκεται στο ποιο επικίνδυνο σημείο της ιστορίας της.Σκόπιμα έφεραν ένα λαό σε ανέχεια διχασμένο για να μην πάρει χαμπάρι τι του ετοιμάζουν ντόπιοι γενίτσαροι με ξένους τραπεζίτες που θέλουν να εφαρμόσουν παγκοσμίως το ελεγχόμενο πλαστικό χρήμα,που σημαίνει δεν έχεις πλαστικό χρήμα δεν έχεις νερό, φαΐ, θέρμανση,ιατροφαρμακευτική περίθαλψη!Μερικές οικογένειες στον κόσμο έχουν μαζέψει την οικονομική δύναμη στα χέρια τους που σημαίνει και την πολιτική και την στρατιωτική αφού όλα αυτά είναι αλληλοεξαρτώμενα…

Δεν θα ασχοληθώ με τα γεωπολιτικά παιχνίδια στο παγκόσμιο γίγνεσθαι, αλλά στο στενό γεωπολιτικό  χώρο που μας αφορά την Ελλάδα.  Από το πουθενά μας σερβίρισαν τον Σαμαρά που είχε ορκιστεί ότι δεν θα πήγαινε στην ΝΔ ακόμα και αν του το ζητούσαν!!! Δεν φτάνει μόνο αυτό τον έκαναν και πρωθυπουργό με τι προϋπηρεσία απέναντι στον λαό εκτός από μια προδοσία να βάλει τους αλβανούς στην Ελλάδα! Και όχι μόνο αυτό ποιον διαδέχτηκε, αυτόν που μαζί ετοιμαζόταν στο Χάρβαρντ της Αμερικής!

Όλοι προδότες βάση σχεδίου, περνάνε από την εξουσία πουλάνε ότι προλάβουν και έχουν έτοιμους όταν αρχίσει η φθορά να τους αντικαταστήσουν!

Εδώ έρχεται και κολάι Ο Σόρος, η Αγγελοπούλου, Η Indymedia , Η ελληνοαμερικανική αδελφότητα ΑΧΕΠΑΝΣ.  Τα Σκόπια Η Τουρκία με τον ουρανοκατέβατο άπειρο πολιτικά Τσίπρα!!!

Θέλετε να δείτε την διαδρομή του Τσίπρα με το άλμα από το πουθενά; Υποψήφιος Πρωθυπουργός αφού έχει περάσει και έχει σφουγγαρίσει όλα τα ξένα προδοτικά και εχθρικά σαλόνια κατά της Ελλάδος!

Εδω πλέον παίζουν φανερά πασιέντζα στις πλάτες του ελληνικού λαού όλη η βουλή για να περνά ο χρόνος που χρειάζονται να ξεπουλήσουν την Ελλάδα χωρίς να ανοίξει μύτη! Εδω λοιπόν προωθείτε και ένα κρυφό χαρτί για παν ενδεχόμενο πλασάρεται με μεγάλη μαεστρία και υποσκάπτει τις βάσεις μια πιθανής εξέγερσης, δηλαδή κάνει τον δούρειο ίππο τοποθετώντας μια κρυφή βόμβα για ώρα ανάγκης και δολιοφθορά στον αντι-μνημονιακό αγώνα.  Οι πληροφορίες μου δεν μου επιτρέπουν ακόμα να αναφέρω το όνομά του ή όνομά τους. Όμως και αυτός και αυτοί ήρθαν με περγαμηνές από το πουθενά και δηλώνουν σωτήρες!!! Ας μην κοιμούνται ήσυχοι όμως έχουν οι φύλακες γνώση!!! Δεν θα κάνουμε το λάθος που έκανε ο Γκιόλας που κρατούσε τις πληροφορίες για τον εαυτό του και τον έφαγαν. Εμείς τις διαμοιράζουμε σε άγνωστα και ανυποψίαστα άτομα για το σύστημα, όχι τόσο για την δική μας ασφάλεια αλλά για να προστατέψουμε την πατρίδα μας.  Σύντομα ελπίζω θα έχουμε ποιο συγκεκριμένες πληροφορίες με στοιχεία και έγραφα που θα αποδεικνύουν τα παραπάνω με ποιο φοβερά ντοκουμέντα για την συμμετοχή και ξένων εχθρικών προς την χώρα κρατών.

Το think tank INET του Τζορτζ Σόρος βρίσκεται πίσω από το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Αμερική γράφει το γερμανικό περιοδικό Wirtschaftswoche.

Το αφιέρωμα στον επιχειρηματία που υπογράφουν οι Φλόριαν Ζέρφαμπ, Αντζελα Χένερσντορφ και Ντίτερ Σνάας, δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου.

Το περιοδικό μιλά ανοιχτά για οικονομική σχέση του Αμερικανού μεγαλοεπενδυτή με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, γίνεται λόγος για χρηματοδότηση του ταξιδιού του Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ και αφήνεται να εννοηθεί ότι ο Σόρος χρησιμοποιεί τον ΣΥΡΙΖΑ για να μπει στο μάτι της Γερμανίας.

«Ένας άλλος θεωρητικός του ΙΝΕΤ (σ.σ. think tank του Σόρος), ο Τόμας Φέργκιουσον από το πανεπιστήμιο της Μασαχουσέτης, συμμετείχε σε πάνελ στη Νέα Υόρκη με εκπροσώπους του ελληνικού αριστερού κόμματος ΣΥΡΙΖΑ, καθώς είχε προσκληθεί σε συζήτηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Κολούμπια.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Δ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home