Blogger Widgets

Σάββατο 30 Μαρτίου 2013

"...Εις συνεργασίαν με τον διεθνή Σιωνισμόν προπαγανδίζει τας αρχάς του εφηρμοσμένου αποκρυφισμού, ενώ προωθεί την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (η εταιρεία) «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των εθνών».."

Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμ

Εδώ πραγματικά  ισχύει  η παροιμία :"Ενός κακού  μύρια έπονται".

Αυτό όμως που πρέπει  να καταλάβουμε  είναι ότι  το "κακό"  δεν  ξεκίνησε  με την   παράδοση  της Ελλάδας  στα νύχια  της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής εξουσίας,  αλλά  αρκετά  πιο πρίν  όταν  ο ελληνικός  λαός  παρέδιδε  την ψυχή και την διάννοιά του στην παιδαγωγία  της νεοεποχήτικης  κατήχησης…

Τότε  δηλαδή που άρχισε να  αποδέχεται  το κήρυγμα  της αυτοθέωσης ,θεωρώντας  τον εαυτό του ως "άξιο  κληρονόμο"  κάθε  υλικής "ευδαιμονίας" και  τους γύρω του ως χρήσιμα εργαλεία της επίτευξης  αυτού του ...σκοπού.

Αφού λοιπόν  πρώτα  "μαστουρώσαμε"  απο τα  νεοεποχήτικα "λιβάνια"   του ΠΑΣΟΚ  της ΝΔ και των άλλων  "δημοκρατικών  δυνάμεων", πέσαμε  ύστερα στα γόνατα και προσκυνήσαμε τα  "χρυσά  μοσχάρια"  τους, χορταίνοντας  μέχρι τα τώρα   με τα  σκουπίδια  που μας πέταγαν  σαν  "αντίδωρα".

Κάθε  "γονυκλισία"  σάυτό το  σύστημα  ήταν και ένα άλμα  μακρυά  απο τον  Χριστό.

Απο Εκείνον  δηλαδή που όπως  ορθά και δίκαια  είπε ο Κολοκοτρώνης , "έβαλε την υπογραφή Του  για την λευτεριά μας".

Σταματήσαμε  να  μαθαίνουμε απο την Ιστορία  του τόπου μας και ναδιδασκόμαστε  απο τους  βίους των Αγίων μας και πέσαμε  με τα μούτρα  στο "κατηχητικό" του  "άμβωνα  της  Νέας Εποχής"(τηλεόραση), κάνοντας καθημερινά  εντατικά και πολύωρα  μαθήματα, στο πως  θα  γίνουμε  πιό "Ευρωπαίοι"  και πιό  "πολιτισμένοι".

Το "κακό"  εμείς το φέραμε  και μάλιστα  το βάλαμε  σε "χρυσό θρονί" να διαφεντεύει  τη ζωές  και τις καρδιές μας.

Εμείς  ανοίξαμε  την πόρτα  του σπιτιού  και της ψυχής μας  σε κάθε  επικυρίαρχο και μαγαριστή της  αντίχριστης  "Νέας Εποχής", και τώρα   ορφανεμένοι απο τη  Χάρη του Θεού κλαίμε  με τα χάλια  μας  και στέκουμε  τρομαγμένοι  απο τη βουή της   βρώμικης ανάσας  του θηρίου.

Ωστόσο  ακόμα  δεν  κάναμε  το τελευταίο  βήμα  της αποστασίας ,  ακόμα τίποτα  δε χάθηκε τελειωτικά.

Αν  ξυπνήσουμε  και  έλθουμε σε συναίσθηση, τότε  θα  κάνουμε  αυτό  που έκαναν  και οι τίμιοι πρόγονοί μας.

Θα   γυρίσουμε στον  μοναδικό Εγγυητή της ελευθερίας μας και Σωτήρα μας  Ιησού Χριστό  και με την  βοήθειά Του  θα  αποτινάξουμε και πάλι  το ζυγό  της δουλείας   στον οποίο  μας  έβαλαν  οι  κάθε είδους  μαγαριστές , προδότες και επικυρίαρχοι.

Δυστυχώς  όταν  αναφερόμαστε  σε  θέματα  σαν κι αυτό  που περιγράφεται στον τίτλο  αυτής  της ανάρτησης , ο "πρόλογος"  έχει περισσότερο σημασία  απο το "κυρίως  θέμα" το οποίο  αφορά  στην  πρόσφατη  εγκατάσταση  των  εωσφοριστών   Ιλλουμινάτι (πεφωτισμένων) σε αυτόν τον ποτισμένο  με αίμα  Μαρτύρων και ηρώων  τόπο.

Παραθέτω πιό κάτω   ένα  απόσπασμα απο το μήνυμα  του "μεγάλου διδασκάλου"  και  αμέσως μετά  ένα  άρθρο  στο οποίο  θα μάθετε τι είναι ακριβώς  οι  Illuminati , που  ήλθαν μαζί με τους άλλους  δαίμονες του Άδη  να  μπαστακωθούν στη χώρα μας.

ΜΥΝΗΜΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ

Η Τεκτονική Εταιρεία των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ αποτελεί μια αδελφότητα ανθρώπων δομημένη επάνω στις υψηλότερες ανθρωπιστικές και φιλελεύθερες αξίες που έχουν αναπτυχθεί μέσα από την αρχαία ελληνική φιλοσοφία , το ρωμαϊκό δίκαιο και τον ελευθεροτεκτονισμό.

Οι εργασίες αποτελούν μεθοδική έρευνα και μελέτη της φιλοσοφίας της θρησκείας της επιστήμης και της πολιτικής και αποσκοπούν στην βελτίωση του ανθρώπου και της κοινωνίας με βάση τις θεμελιώδεις αξίες της εταιρείας.

Η πρόταση της τεκτονικής εταιρείας των ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ είναι μια δημιουργική σύνθεση λόγου βούλησης και αρετής.

Η χρήση του διαλόγου έχει ως σκοπό να καταδείξει και να διδάξει καθαυτή ότι η γνώση αποκτάται από την επικοινωνία , την επικοινωνία του προσώπου με τον εαυτό του , του προσώπου με άλλα πρόσωπα , την επικοινωνία του προσώπου με τον κόσμο.

Στις 7 Ιανουαρίου 2011, ο Νικόλαος Λάος, Μέγας Διδάσκαλος της Βασιλικής Τέχνης του Τάγματος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων, ενεργών σε συνεννόηση και με την έγγραφή Χάρτα-Ευλογία των Μεγάλων Πατρώνων του Τάγαμτος, παρέδωσε το Σύνταγμα της Μεγάλης Συντεχνίας της Ελλάδος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων και εγκατέστησε τους Μεγάλους Αξιωματικούς αυτής. Στις 28 Ιανουαρίου 2012, ο Νικόλαος Λάος, ολοκληρώνοντας την αποστολή του σχετικά με την ίδρυση ενός διατεκτονικού οργανισμού στην Ελλάδα υπό ιλλουμινατικά ιδεώδη, παραχώρησε Χάρτα αυτόνομης λειτουργίας στον Α’ Μέγα Διδάσκαλο, τον Β’ Μέγα Διδάσκαλο, τον Γ’ Μέγα Διδάσκαλο, τον Μέγα Καγκελάριο, τον Μέγα Επίτροπο της Μεγάλης Συντεχνίας της Ελλάδος των Πεφωτισμένων Ελευθεροτεκτόνων,εξουσιοδοτών αυτήν να λειτουργεί ως αυτόνομο σώμα, με δική του αιρετή ηγεσία,με σκοπό να συναθροίζει και να συνενώνει άξια πρόσωπα που θα είναι συγχρόνως ενεργά μέλη άλλων Τεκτονικών Σωμάτων/Τύπων –χωρίς να αποκλείονται (υπό αυστηρές προϋποθέσεις) και μέλη χωρίς προγενέστερη Τεκτονική παιδεία– με σκοπό να συναχθούν αδελφικά επί τω αυτώ στο όνομα και υπό την σκέπη ιλλουμινατικών αξιών και ιδεωδών.

Θεμελιώδη αρχή για τους ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ αποτελεί η ελευθερία επιλογής και έκφρασης που είναι και η θεμελιώδης αρχή της δημοκρατίας μας.

Ο ΣΑΤΑΝΙΣΜΟΣ—ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟΣ πίσω από τους Illuminati

Illuminati_Pyramid

Απάντησις του Πειραιώς κ. Σεραφείμ στον Έλληνα Γενικό Διδάσκαλο της εταιρείας

Εις συνεργασίαν με τον διεθνή Σιωνισμόν προπαγανδίζει τας αρχάς του εφηρμοσμένου αποκρυφισμού, ενώ προωθεί την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (η εταιρεία) «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των εθνών».

Ο Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ με αφορμήν

συνέντευξιν του Έλληνος Γενικού Διδασκάλου της εν Λονδίνω εδρευούσης Μασωνικής Εταιρείας Ιλλουμινάτων, εξέδωσεν ανακοίνωσιν, με την οποίαν αποκαλύπτει τον εωσφορικόν χαρακτήρα της εταιρείας. Επιπλέον αναδεικνύει τηνομολογίαν του Γενικού Διδασκάλου της Μασωνικής εταιρείας των Ιλλουμινάτων, συμφώνως προς την οποίαν η εταιρεία ενδιαφέρεται δια την «ελαχιστοποίηση του ρόλου των Εθνικών Κυβερνήσεων, με σκοπόν την επικράτησιν της παγκοσμίου υπερκυβερνήσεως, την οποίαν χαρακτηρίζει (ο Γενικός Διδάσκαλος) ως «συντονιστικό κέντρο μεταξύ των Εθνών».

Το πλήρες κείμενον της ανακοινώσεως του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ, υπ ημερομηνίαν 3 Ιουλίου, έχει ως ακολούθως:

«Πειραιεύς, 3 Ιουλίου 2009

Με αφορμή την συνέντευξη του κ. Νικολάου Λάου, Γενικού Διδασκάλου της Μασονικής Εταιρείας Ιλλουμινάτων, που εδρεύει στο Λονδίνο στον συνεκδότη του περιοδικού “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” (τ. 171/Ιουνίου 2009) κ. Π. Βουδούρη έχομε να παρατηρήσωμε τα ακόλουθα:

1.Οι σύγχρονοι Ιλλουμινάτοι,ως ομολογεί σαφώς ο συνεντευξιασθείς “Γενικός Διδάσκαλος” κ. Λάου, αποτελούν συνέχεια του Ιλλουμινατικού Τάγματος της Βαυαρίας, που ίδρυσε ο γνωστός σατανιστής- εωσφοριστής Αδάμ Βαϊσχάουπτ το 1776 και που προπαγάνδιζε τον σατανισμό-εωσφορισμό ως δήθεν ατραπόν πλήρους γνώσεως και ως θεϊστικό κίνημα αυτογνωσίας.

Το μασονικής υφής σατανιστικό κίνημα του Βαϊσχάουπτ ενισχύετο από το εγνωσμένο δαιμονολατρικό Λευκό Αδελφάτο και ωδήγησε στην δημιουργία μετά την διάλυση του Τάγματος το 1784 συνεπεία εγκληματικών ενεργειών του Βαϊσχάουπτ, ανθρωποθυσιών και άλλων τραγικών εγκλημάτων αποδόμησης των Κρατών της Ευρώπης, στην ίδρυση τής Θεοσοφικής Εταιρείας της γνωστής σατανίστριας αποκρυφίστριας Έλενας Πέτροβνα Μπλαβάτσκυ, η οποία με τα πνευματικά της έκγονα, τους θεωρητικούς του Σατανισμού-Εωσφορισμού Αλίκη Μπέϊλι και τον Ιταλό Άλιστερ Κρόουλυαποτελούν τους θεμελιωτάς του συγχρόνου Σατανισμού – Εωσφορισμού, ο οποίος υφέρπει στην εκκοσμικευμένη εποχή μας με την σαφή προώθηση του διεθνούς Σιωνισμού και προπαγανδίζει όλες τις θεωρητικές και πρακτικές διεργασίες εφηρμοσμένου αποκρυφισμού, δήθεν εναλλακτικών μορφών ιατρικής θεραπείας, πνευματισμού και σαμανισμού.

2.Οκ. Νικόλαος Λάου επιμελώς αποκρύπτει το Σατανιστικό – Εωσφορικό παρελθόν του Τάγματος των Ιλλουμινάτι, ομολογεί όμως σαφώς ότι το Τάγμα του ενδιαφέρεται για την “ελαχιστοποίηση του ρόλου των Εθνικών Κυβερνήσεων” και την επικράτηση παγκόσμιας υπερκυβέρνησης, την οποίαν χαρακτηρίζει ως “συντονιστικό κέντρο μεταξύ των Εθνών” ισχυριζόμενος ότι “η ίδια η φύση ενός παγκόσμιου προβλήματος επιτάσσει μία παγκόσμια λύση”.

3. Η Μασονική Ιλλουμινατική Εταιρεία του Λονδίνου προτίθεται να ιδρύση και στη χώρα μας παρακλάδι της κατά τη δήλωση του “Master general” κ. Νικολάου Λάου, για να προωθήση τις αρχές του αποκρυφιστικού Τάγματος των Ιλλουμινάτι, που είναι εντελώς ασύμβατες με την χριστιανική αλήθεια και που μόνον σε ένα σημείο a contrario επιρρωνύουν την Ευαγγελική Αποκάλυψη, διότι, εφʼ όσον κατά την διδασκαλίαν του Αδάμ Βαϊσχάουπτ υπάρχει και δρα ο ανθρωποκτόνος Εωσφόρος, ασφαλώς υπάρχει και δρα ο Δημιουργός της αληθείας και της αγάπης αιώνιος και Τρισάγιος Θεός».

Από τον ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΤΥΠΟ (10/7/09)

Επιστολή του Σεβ. Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ

ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς κ. Σεραφείμ απέστειλεν εις τον Διευθυντήν του «Ορθοδόξου Τύπου» κ. Γ. Ζερβόν, την ακόλουθον ενδιαφέρουσαν επιστολήν δια τους Πεφωτισμένους. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Ελλογιμώτατε,

Εις την Υμετέραν έγκριτον και αγωνιστικήν Εφημερίδα “ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ” της 18/9/2009 δημοσιεύθηκε επιστολή του κ. Νικολάου Λάου, Προέδρου της εν Λονδίνω εδρευούσης “Sosietas Masonica Illuminatorum” δια της Δικηγόρου αυτού κ. Χριστίνας Φλώρου, εις την οποίαν επιτίθεται εις ημέτερον ανακοινωθέν ενάγων την ταπεινότητά μου, ότι δήθεν έχω εξαπολύσει συκοφαντικήν εγκύκλιον εις βάρος αυτού και αιτιάται το υμέτερον μαχητικόν δημοσιογραφικόν όργανον δια την δημοσίευσιν του ημετέρου ανακοινωθέντος αφορώντος εις τον ιδρυτήν της Ιλλουμινατικής κινήσεως.

Οφείλω μίαν απάντησιν εις τον αξιότιμον κ. Λάον, ο οποίος επιθυμεί να παραδώση και μαθήματα Ορθοδόξου Θεολογίας και έχει αναλάβει την υπεράσπισιν του ιδρυτού και αρχηγού της εταιρείας των Ιλλουμινάτι ή  Πεφωτισμένων, διατελέσαντος καθηγητού του Κανονικού Δικαίου στο Πανεπιστήμιο Ιγκλστάντ Αδάμ Βάϊσχάουπ, ως εκ του κειμένου του προκύπτει. Ασφαλώς δεν δύναμαι ανθρωπίνως να εισέλθω εις μηχανήν χρόνου και να ευρεθώ εις το έτος 1876 ότε η Βαυαρική Πολιτεία διέλυσε την ιδρυθείσα την 1/5/1876 εταιρεία των Πεφωτισμένων ή Ιλλουμινάτι και απηγόρευσε την δράσιν αυτής δια να αμφισβητήσω ως θα επεθύμει ο αναβιώνων σήμερον την μασονικήν εταιρείαν των Ιλλουμινάτι κ. Νικ. Λάος, τα κίνητρα και την νομικήν ενέργειαν των οργάνων της Βαυαρικής Πολιτείας που διέλυσαν την εταιρεία των Ιλλουμινάτι. Αντίκειται όμως εις τα πορίσματα της λογικής, μία κρατική οντότης να αντιμετώπιζει με αμφιβολίαν, υποψίαν και τελικώς κρατικήν καταστολήν μίαν φιλοσοφικήν η φιλολογικήν ένωσιν η κίνησιν ως εμφανίζει ο κ. Λάος την εταιρείαν των Πεφωτισμένων.

Αντιθέτως τα δημοσιοποιηθέντα και κυκλοφορηθέντα στοιχεία της εταιρείας του Αδάμ Βαϊτσχάουπ παρουσιάζουν αποκρυφιστικήν, σατανιστικήν οργάνωσιν στοχοποιούσαν την δράσιν της Εκκλησίας και επιδιώκουσα την βιαίαν ανατροπήν της καθεστικυίας τάξεως. Ειδικώτερον εις έρευναν την οποίαν διενήργησε η αστυνομία του τότε υφισταμένου κράτους της Βαυαρίας εις την οικίαν του ιδρυτού και αρχηγού των Ιλλουμινάτι Αδάμ Βαϊτσχάουπ ανεύρον μίαν μεγίστην στογγύλην αίθουσαν μαύρου χρώματος, εις τον τοίχον της οποίας υπήρχε ζωγραφισμένη μία τεραστία “χείρ της δόξης” με την μαύρη δάδα και με χρυσά γράμματα τα στοιχεία “G.E.A.A.L.H.H.H.A.D.M.M”, που αντιστοιχούσαν στις λατινικές λέξεις “Gloir et Amour A Loucifer. Haine, Haine Haine Au Dieu. Madit, Maudit, Maudit” και μεταφράζονται ως “Δόξα και Αγάπη στον Εωσφόρο! Μίσος, μίσος, μίσος εις τον Θεόν. Κατάρα, Κατάρα, Κατάρα!”.

Μεταξύ των αντικειμένων και εντύπων, που κατεσχέθησαν ήτο και το πρόγραμμα της οργανώσεως που επεδίωκε τα εξής: 1. Να ανατρέψη όλους τους τότε Βασιλείς και να εγκαταστήση δικό της παγκόσμιο Βασιλέα, που θα εξελέγετο μεταξύ των 300 ανωτάτων ηγετών της οργανώσεως. 2. Να ανατρέψη εκ βάθρων όλες τις Θρησκείες, να δολοφονήση τους ηγέτας των, να εκτελέση τους Κληρικούς και να εγκαταστήση μιαν νέαν παγκόσμιον θρησκείαν με Θεόν, τον δυσώνυμον Εωσφόρον. Δια την επιτυχία του σκοπού της είχεν συντάξει και ανάλογον σχέδιον δράσεως. Προωθούσε εις τα Πανεπιστήμια Καθηγητας μέλη της, καθώς και στους κόλπους της Εκκλησίας, στο Δημόσιο, στο Στρατό, στην εκπαίδευση με σκοπό κάτω από διάφορα προσωπεία να προωθείται η νέα θρησκεία του Εωσφόρου.

Το μυστικό σύμβολο των Ιλλουμινάτι ήτο ένα χέρι που κρατούσε δάδα με φλόγες. Η εταιρεία του Αδάμ Βαϊτσχάουπ κατόπιν των ανωτέρω διελύθη και κατεδιώχθη υπό του Βαυαρικού Κράτους και των άλλων Ευρωπαϊκών Κρατών, αλλά όπως αναφέρεται εις την Εγκυκλοπαίδεια “Ελευθέρας Τεκτονικής” εκδ. Στοάς ΟΜΗΡΟΣ σελ. 677 (Αθήναι 1851) η αποκρυφιστική αντίληψις των Ιλλουμινάτι του Αδάμ Βαϊτσχάουπ ενσωματώθηκε εντός του Ελευθεροτεκτονισμού, εις τον οποίον εκληρονόμησε ολόκληρον την εσωτερικήν της (σατανιστικήν) φιλοσοφίαν. Πολλοί των βαθμών του Τεκτονισμού ιδίως του Σκωτικού δόγματος στηρίζονται επί της αρχής των Πεφωτισμένων. Άλλωστε τον στόχο των Ιλλουμινάτι του Αδάμ Βαϊτσχάουπ ανέλαβεν σήμερον ο διεθνής Σιωνισμός, που προωθεί με το σχέδιο MPA την επιβολή της παγκόσμιας θρησκείας του δυσωνύμου Εωσφόρου.

Κατόπιν των ανωτέρω παρέλκει η περαιτέρω ενασχόλησις με μίαν μυστικήν εταιρείαν, την οποίαν διέλυσε το Βαυαρικόν Κράτος δια τους ανωτέρω λόγους και την οποίαν επιθυμεί ο αξιότιμος κ. Λάος να ανασυστήση εν Ελλάδι.

Μεθʼ εορτίων ευχών

Ο Μητροπολίτης

† ο Πειραιώς Σεραφείμ»

ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΤΥΠΟΣ 22 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009

egolpio

http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2013/03/illuminati.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home