Blogger Widgets

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ:"Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ EXTRA: "ΑΜΑ ΓΥΡΙΣΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ@@ΣΩ". ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗΣ

«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Τι θαρεύσετε κερατάδες... Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε "από ημάς" συνθήκην με "έναν" κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα. Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω, άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον μπούτσον» - «Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης, 1782-1827»

Εδώ που φτάσαμε, θα τα πούμε όλα λοιπόν κύριε Γιομπαζολιά…

Αλλά θα πρέπει να καταλάβω σε ποιον μιλάω. Στον συνεργάτη της Ρεπούση, της Φραγκιουδάκη και της Δραγώνα που επιδιώκουν με την κατάπτυστη πολιτική τους να αφελληνίσουν εκπαιδευτικά τη Θράκη Μας ελέω του αρχηγού σας(που προδίδει καθημερινά τα όνειρα μιας ήδη προδομένης «πράσινης» αριστεράς στέγης των παλαιοπασόκων)ή ενός επαγγελματία δημοσιογράφου που δεν έχει μάθει να λέει «όχι» στις αποφάσεις των ιδιοκτητών ΜΜΕ για το «ξεροκομάτο;».

Τα όσα λέτε για το ΜΑΚΕΛΕΙΟ (περί ψευδολογιών, συκοφαντιών κλπ)τα κρίνει ο κόσμος. Όπως κρίνει 3 χρόνια και 6 μήνες τον μοναχικό αντιμνημονιακό αγώνα που έχουμε χαράξει(με προσωπικό κόστος)μήπως ξυπνήσουμε κανέναν παραπάνω και δει ο κόσμος άσπρη μέρα.

Πάμε τώρα στο «ψητό».

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3 μετά το «κόψιμο» που έφαγε από το Kontra(συμφερόντων Κουρή)από τον εκδότη Μάκη Κουρή που αποφάσισε την διακοπή του επειδή «με πόνο ψυχής δεν μπορούσε να αντέξει της αλήθειες που λέγαμε», ήρθε στο Extra 3.

6 χρόνια μετά το «Αποκαλυπτικό Δελτίο»(το οποίο σήμερα υποβαθμίζεται συνεχώς και εξαιτίας σας)και το οποίο δημιούργησε ο υπογράφων με μια ομάδα 3-4 συνεργατών(2005-2006)για να το έχετε σήμερα «ναυαρχίδα» του σταθμού σας, επιχειρήθηκε με δόλιο τρόπο να υποβαθμιστεί και τελικά να εκμηδενιστεί στη συνείδηση του κόσμου το ΜΑΚΕΛΕΙΟ 3, η φωνή του απλού λαού που από κάπου θέλει να ακούγεται. Και μετά άρχισαν οι «προτάσεις»:

-Θα πας μόνον Δευτέρα βράδυ, θα κάνεις πρωινό με αλλαγή της θεματολογίας και του ονόματος της εκπομπής, θα βγαίνεις άλλη ώρα, θα κάνεις εκείνο, θα κάνεις το άλλο.

Φτάσαμε στις 27 Δεκεμβρίου. Σας απάντησα «ευχαριστώ δεν θα πάρω», πήρα το καπελάκι μου και αποχαιρέτησα.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η ιδιοκτησία με φώναξε να ξανασυζητήσουμε. «Η εκπομπή θα βγαίνει τις ώρες που ζητάς και δεν θα σε πειράξουμε μέχρι το τέλος της σεζόν». Αυτά ειπώθηκαν σε κεντρικό σημείο της Αθήνας. Και μάλιστα η ιδιοκτησία μου έδωσε και το χέρι της για την προφορική συμφωνία(την οποία συνηθίζω να κάνω γιατί θεωρούσα ότι μιλώ με κυρίους).

Κύριε Γιομπαζολιά, με κουράσατε. Και κουράσατε και τους χιλιάδες τηλεθεατών που όλες αυτές τις μέρες που τηλεφωνούν στο κέντρο του σταθμού τους έχετε ρέψει στο ψέμα.

Απαντήστε μου σε κάτι: Είναι αληθές ότι το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έπρεπε να αλλάξει ώρα γιατί ήταν τόσο μεγάλα τα νούμερα τηλεθέασης του που θα έκανε κακό στην εκπομπή του παμμέγιστου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που ετοιμάζει το πόνημα του(και καλά κάνει ο χριστιανός)στο κανάλι GR , συμφερόντων της ίδιας ιδιοκτησίας με το Extra 3;

Aληθεύει ότι μπήκε veto για να αλλάξει η ώρα εκπομπής ώστε να μην εκμηδενιστεί σε τηλεθέαση το νέο εγχείρημα;

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριε Γιομπαζολιά, δεν νικιέται πια γιατί είναι η καθημερινή ανάγκη του κόσμου για αλήθειες, σύγκρουση, ρήξη και ξεφτύλισμα του πολιτικού κόσμου. Αυτόν που εσείς υπηρετείτε. Αυτόν που εσείς υποστηρίζετε. Αυτόν που εσείς λογαριάζετε. Σε αυτόν που εσείς υποκλίνεστε.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ είναι πια ένα πολύ χρήσιμο «εργαλείο» για να πάει το σάπιο σύστημα στο διάολο. Και δεν θα το ξεπουλήσουμε σε κανέναν. Γιατί φτύσαμε αίμα για να το φτάσουμε ψηλά.

Εσείς εκπροσωπείτε το χθες. Αυτό που υποστηρίζουμε εμείς, είναι το αύριο. Και το αύριο δεν θέλουμε να έχει τίποτα από τα πολιτικά σας μούτρα. Τα μούτρα που σκλαβώνουν τα παιδιά μας στην ατίμωση, το σύστημα που αφήνει πίσω του νεκρούς, το σύστημα που μαραζώνει τη νεολαία, το σύστημα που ξεπουλάει και μοιράζει το Αιγαίο, το σύστημα που αφήνει πίσω του 3 εκ ανέργους. Και όλοι αυτοί που βλέπουν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ κύριε, ξέρετε τι λένε για όλους σας; «Σας σιχαθήκαμε. Τελειώσατε, σαπίσατε, πηγαίνετε αλλού για να πεθάνετε».

Εύχομαι όταν ο λαός θα βγει στους δρόμους(και θα βγει, να το θυμάστε)να μην σας συναντήσει μπροστά του. Γιατί δεν θα σας φερθεί με την συνήθη ευγένεια που χαρακτήριζε τους νεοέλληνες που τους κάνατε θεριά.

Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έκλεισε την πόρτα πίσω του και πάει για άλλα. Πείτε στα αφεντικά σας να ψάξουν αλλού για «χρήσιμους» για να οικονομήσουν. Δεν προσφερόμαστε...

ΥΓ. Έχετε αφήσει πολλούς απλήρωτους στο μαγαζί σας. Δώστε τους τα δεδουλευμένα γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το ενοίκιο του σπιτιού τους μέσα στο εργασιακό «δουλεμπόριο» που υπηρετείτε. Είδατε ότι τουλάχιστον εμείς ενδιαφερόμαστε για το μεροκάματο παιδιών που δεν θα ήθελαν με τίποτα να σας έχουν δάσκαλο της δημοσιογραφίας και εσάς και τους «συνομιλητές σας» που έκοψαν το ΜΑΚΕΛΕΙΟ;

Με καμία τιμή στο σάπιο πολιτικό και τηλεοπτικό παρελθόν


Στέφανος Χίος(Ένας Μακελάρης από χιλιάδες)

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home