Blogger Widgets

Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Η ΕΡΕΒΩΔΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΧΑΛΚΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Του ΗΛΙΑ Α. ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ/ΔΗΜΟΣΙΟΛΟΓΟΥ/www.stamat.gr

Τα διεθνή χαλκεία που αποτελούν τα κυρίαρχα στρατηγεία και επιτελικά κέντρα, τα οποία και χαράσσουν τις κατευθυντήριες γραμμές της παγκόσμιας εξουσίας και ερήμην βεβαίως της γνώσεως και αποδοχής από τα έθνη – κράτη και από τους λαούς καταγράφονται τα εξής:

α) Το περίφημο «Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων» των ΗΠΑ (C.F.R.).

β) Η λέσχη Μπίλντεμπεργ (ΗΠΑ – Ευρώπη).

γ) Η Τριμερής Επιτροπή (ΗΠΑ). Ευρώπη – Ιαπωνία.

δ) Το παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Μέσα σε αυτά τα διεθνή πλαίσια, η Ελλάς έχει και αυτή καταστεί αδιαμφισβήτητα και στόχος βολής αυτών των κέντρων επιρροής…

Στην παγκόσμια ιστορία των εθνών, ίσως για πρώτη φορά, τα διεθνή χαλκεία των «πεφωτισμένων» συνωμοτών, που δρουν και κινούνται ύπουλα και καταχθόνια στα πολυτελή στρατηγεία τους, έχουν επιτύχει έναν απόλυτο οργανωτικό συντονισμό, παρά τις όποιες διαφορετικές «φιλοσοφίες» και συγκρουόμενα συμφέροντα που διεκδικούν σε βάρος των λαών.

Οι σύγχρονοι Καίσαρες, οι θεωρητικοί ηγέτες των «αμερικανικών» κέντρων – διεθνούς επιρροής – εξουσίας ανά τον πλανήτη κελεύουν και αποφασίζουν για τη χάραξη της διεθνούς πολιτικής, η..

οποία και εδράζεται στα αμιγώς καθαρά αμερικανικά συμφέροντα.

Και τι προστάζουν αυτοί οι αστέρες του διεθνούς γίγνεσθαι και της παγκοσμιοποίησης; Πρώτον να ισοπεδωθούν και να εξανεμισθούν όλοι οι πανάρχαιοι πολιτισμοί όλων των εθνών – κρατών, διότι έτσι βολεύει τη σύγχρονη Ρώμη, τις ΗΠΑ προκειμένου να στηρίξει το νέο οικοδόμημά της, που σήμερα ονομάζεται Νέα Τάξη - Νέα Εποχή - Παγκοσμιοποίηση.

Η επιστημονικά σχεδιασμένη διεθνής προπαγάνδα παραπληροφόρησης, φασιστικού σκοταδισμού και σατανικών σεναρίων – καθυποτάξεως και υποδουλώσεως όλων των λαών και των εθνών – με δεδομένη την πολιτική – οικονομική και επικοινωνιακή εξουσία, που διαθέτουν σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά και με τους πολιτικούς υπηρέτες τους, έχει ως αποκλειστικό στόχο την ολοκληρωτική εκμετάλλευση όλων των λαών του πλανήτου.

Η παγκόσμια ενιαία κυβέρνηση, η ενιαία (δήθεν) παγκόσμια οικονομία και η κοινή θρησκεία, είναι τα πλαστά επιχειρήματα που προτάσσουν για πειθαναγκασμό κάθε ελεύθερης εθνικής φωνής.

Πρώην Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ σε άρθρο του στην W. Post – για ενδυνάμωση της πολεμικής βιομηχανίας των ΗΠΑ – συνιστούσε στις χώρες της Ευρώπης, την αγορά των νέων Αμερικανικών πολεμικών συστημάτων. Έργο γνωστό, άλλωστε, που θα αναλαμβάνουν, και διάφοροι Αμερικανοί Πρεσβευτές.

Μήπως κινδυνεύει η Ευρώπη από τις χώρες του τρίτου και εξαθλιωμένου κόσμου; Μήπως από τις πρώην της Σοβιετίας, οι οποίες όλες μάχονται για την ένταξή τους στο ΝΑΤΟ, όταν είναι γνωστό ότι όλες οι χώρες του πρώην «υπαρκτού» σοσιαλισμού, του ανατολικού μπλοκ, ενεργούν, συναγωνιζόμενες μεταξύ τους ποια θα ενταχθεί πρώτη και σύντομα στη «μητρική» οικογένεια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Αλλά προς τι; Εξυπηρετεί; Ο καθολικός και συνολικός απόλυτος εξοπλισμός όλων των χωρών της Ευρώπης, κατά τον κ. Κοέν, ο οποίος μεταξύ άλλων γράφει και τα εξής χαρακτηριστικά: «Οι Ευρωπαίοι σύμμαχοι όχι μόνο δεν έχουν επενδύσει αρκετά σε στρατιωτικό εξοπλισμό, αλλά ορισμένες από τις επενδύσεις τους δεν είχαν τα αναμενόμενα αποτελέσματα».

Η ουσία όμως είναι ότι οι σύμμαχοι θα πρέπει να προχωρήσουν σε μεγαλύτερες αμυντικές δαπάνες, αν επιθυμούν να πληρούν τα κριτήρια του ΝΑΤΟ στο στρατιωτικό τομέα στα πλαίσια της Συμμαχίας, αλλά χωρίς να διαχωρίζονται από αυτό.

Η εδραιωμένη πεποίθηση και ακράδαντη πίστη μας, στην απόλυτη και καθορισμένη υπαλληλοποίηση των διαφόρων πολιτικάντηδων «πολιτικών» στην παγκόσμια σκακιέρα με τον επιλεγμένο διορισμό των, στις ευαίσθητες και καίριες θέσεις – «κλειδιά» της διεθνούς πολιτικής και της διπλωματίας, δικαιώνεται οσημέραι οριστικά και τελεσίδικα.

Δεν υπάρχει και η παραμικρή αμφιβολία ότι τόσο η φιλοσοφία όσο και η πρακτική της Νέας Τάξεως Πραγμάτων ευαγγελίζονται την καθοριστική υποταγή της πολιτικής εξουσίας σε αυτά τα διεθνή κέντρα, τα οποία συγκροτούν στην πλειονότητά τους οι μεγιστάνες του πλούτου και της διαφθοράς όλοι οι κοσμοκράτορες και εκμεταλλευτές των πολυπληθών πηγών του πλούτου ανά τον κόσμο, σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι διεθνείς εταιρείες πολεμικού υλικού - εξοπλισμών - τεχνολογίας - συστημάτων πάσης φύσεως επικοινωνιών – παραγωγής και διακίνησης ναρκωτικών – ελέγχου του διεθνούς εμπορίου, νόμιμου και μη – και κυριότατα ίδρυση και λειτουργία τιτανίων μηχανισμών (επιστημονικά, επιτελικά και σατανικά) οργανωμένης διεθνούς προπαγάνδας, σε συνδυασμό με έναν ουσιαστικό ψυχολογικό πόλεμο, συνθέτουν και συγκροτούν όλες αυτές οι συνιστώσες, τα επονομαζόμενα σήμερα διεθνή κέντρα εξουσίας.

Βεβαίως η ιστορία αρχίζει πολύ πιο πριν από σήμερα από τα τέλη της δεκαετίας του 1970, όταν άρχισαν στις Ηνωμένες Πολιτείες οι πρώτες σκέψεις για την παγκοσμιοποίηση με τη φιλοσοφία και τη διεθνή ειρήνη και ασφάλεια.

Έτσι δημιουργήθηκε η ιδέα για την παραγωγή της «Βιομηχανίας» της Διεθνούς Ασφάλειας και δήθεν ειρήνης, με την ανάλυση πολιτικών κινδύνων για τη διεθνή σκηνή, αλλά ταυτόχρονα δημιουργήθηκε και η ανάγκη υπάρξεως πολιτικών αναλυτών για τους δήθεν διεθνείς κινδύνους.

Και πρώτοι και καλύτεροι που έπαιξαν το ρόλο του αναλυτού διεθνούς κινδύνου για πολλαπλά (thins Tanks) στις δεξαμενές σκέψεως οι γνωστοί υπότροφοι και οικότροφοι των λεσχών επιρροής της N.S.A. της C.I.A. της D.Ι.Α. και λοιπών ευαγών ιδρυμάτων προπαγάνδας και των μυστικών υπηρεσιών!

Χένρι Κίσιγκερ, Μπρεζίνσκι, William Colby (πρώην δ/ντής C.I.A.), Ριτσαρντ Χελμς (ομοίως δ/ντής C.I.A.), ο Γιόνα Αλεξάντερ καθηγητής διεθνών σπουδών στο Πανεπιστήμιο της Ν.Υ., ο πρώην υπουργός Τζορτζ Σουλτς, ο γνωστός καθηγητής της προπαγάνδας, στέλεχος της γνωστής Λέσχης (Rand Corporation) και πράκτορας της C.I.A. για θέματα ελληνο-τουρκικών παραμέτρων Πολ – Χέντι.

Σημειωτέον ότι ο τελευταίος έχει παίξει σημαντικό ρόλο στη διαστρέβλωση των ιστορικών γεγονότων που συνδέονται άμεσα με τις ελληνο-τουρκικές σχέσεις.

Η επιστημονικά σχεδιασμένη διεθνής προπαγάνδα παραπληροφόρησης, φασιστικού σκοταδισμού και σατανικών σεναρίων καθυποτάξεως και υποδουλώσεως όλων των λαών και εθνών – με δεδομένη την πολιτική, οικονομική και επικοινωνιακή εξουσία που διαθέτουν, σε παγκόσμια κλίμακα, αλλά κυρίως και με τους πολιτικούς ηγέτες τους, αργυρώνητους και μη, στο διεθνές στερέωμα – έχουν ως αποκλειστικό στόχο την ολοκληρωτική Άλωση των Εθνών και την οικονομική εκμετάλλευση όλων των πλουτοπαραγωγικών πηγών που διαθέτει ολόκληρος ο πλανήτης. Βεβαίως, την στιγμή αυτή τραγική για τον διεθνή καπιταλισμό και τις θεωρίες των Νεοσυντηρητικών, που επικρατεί το απόλυτο χάος στο οικονομικό κατεστημένο των Η.Π.Α., τις τραπεζικές και χρηματιστηριακές χρεοκοπίες της αγοράς, η απομυθοποίηση και αποσύνθεση της απόλυτης ελευθερίας των συναλλαγών του Νεοφιλελευθερισμού και Νεοσυντηρικού Συστήματος και με τις απορρέουσες διεθνείς οικονομικές ανακατατάξεις, ίσως η συντελεσθείσα «αρνητική» συγκυρία, με την παγκόσμια λαϊκή οργή επιβραδύνει τα σχέδια και τους στόχους των «κοσμοκρατόρων».

ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Είναι πλέον γνωστό ότι στη ΔΙΕΘΝΗ ΣΚΗΝΗ παίζονται σημαντικά και κερδοφόρα πολιτικά και οικονομικά παιχνίδια.

Πολιτικά παιχνίδια τα οποία διαμορφώνονται από τις γνωστές και άγνωστες Διεθνείς Λέσχες Επιρροής και τα εξεταζόμενα ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ παραγωγής ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και σκοτεινών πολιτικο-οικονομικών σεναρίων και σχεδιασμών.

Η Επιστημονική Σχεδιασμένη Διεθνής Προπαγάνδα και παραπληροφόρηση φασιστικού σκοταδισμού, καθυποτάξεως και Υποδουλώσεως όλων των Λαών και ΕΘΝΩΝ, με δεδομένη την πολιτική - οικονομική και επικοινωνιακή Εξουσία που διαθέτουν - σε παγκόσμια κλίμακα - αλλά κυρίως και με τους πολιτικούς Υπηρέτες τους, τους αργυρώνητους, στο διεθνές στερέωμα, έχουν συγκεκριμένους στόχους.

Δηλαδή την αποκλειστική Άλωση των ανεξαρτήτων και Ελευθέρων ΕΘΝΩΝ - ΚΡΑΤΩΝ.

Εμπροσθοφυλακή αυτών ο ψυχολογικός πόλεμος και τα παράγωγα αυτού πολιτική και οικονομική κατασκοπεία, κοινωνικές αναταράξεις, ψυχολογικές επιχειρήσεις και πολιτική προπαγάνδα.

Κατωτέρω παρουσιάζουμε ένα ακόμη σημαντικό, για τους προαναφερόμενους λόγους, ίδρυμα πολιτικών Αναλύσεων των Η.Π.Α., το οποίο ασκεί ουσιαστική επιρροή στα Διεθνή πράγματα και εν πολλοίς προσδιορίζει και την Αμερικανική Εξωτερική πολιτική.

Αυτό είναι το περίφημο «Κέντρο Στρατηγικών και Διεθνών Σπουδών της Τζορτζτάουν» (το CSIS). Το CSIS είναι το πιο σημαντικά από τα ινστιτούτα της βιομηχανίας της τρομοκρατίας. Είναι τόσο πλούσιο όσο και το Χέριτετζ, εντοπίζει περισσότερο το ενδιαφέρον του στην τρομοκρατία και διαθέτει περισσότερους - και πιο έγκυρους - ειδικούς στον τομέα. Ο επικεφαλής του Ντέιβιντ Άμπσιρ πέτυχε, στα τέλη της δεκαετίας του 1970 και στις αρχές της δεκαετίας του 1980, να προσλάβει ως συμβούλους τον Χένρι Κίσινγκερ, τον Τζέιμς Σλέσιντζερ και τον Ζμπίγκνιου Μπερζεζίνσκι. Ο Ρέι Κλάιν, πρώην υποδιευθυντής της CIA, έγινε ανώτερο στέλεχος του οργανισμού. Η συμμετοχή γνωστών επιχειρηματιών στο διοικητικό του συμβούλιο βοήθησε επίσης, στη δεκαετία του 1980, να αυξηθεί ο ετήσιος προϋπολογισμός του CSIS σε περισσότερο από 14 εκατομμύρια δολάρια μέχρι το 1986.

Η γοητεία που ασκεί το CSIS στις μεγάλες εταιρείες γίνεται φανερή στον κατάλαγο των χρηματοδοτών του. Το 1986, ο οργανισμός έλαβε συνεισφορές από 126 αμερικανικές εταιρείες - περιλαμβανομένων 68 που είναι μεταξύ των 500 μεγαλυτέρων - από το περιοδιό «Fortune», καθώς και από 27 ξένες εταιρείες. Επιδοτήθηκε επίσης από 92 ιδρύματα, τα περισσότερα από τα οποία στηρίζονται σε εταιρείες, και από άλλα 25 που φέρουν στον τίτλο τους τις επωνυμίες εταιρειών (π.χ. Ίδρυμα Αλκόα, Ίδρυμα Έξον). Από τις αμερικανικές εταιρείες που χρηματοδότησαν το CSIS, υπάρχουν 8 πετρελαϊκές και 26 που προμηθεύουν μεγάλες ποσότητες όπλων στο Πεντάγωνο.

Αν και η σύγκριση με το Ίδρυμα Χέριτετζ κάνει το CSIS να μοιάζει κεντρώο, αυτό είναι απατηλό. Το CSIS έχει έντονη δεξιά προκατάληψη και οι έρευνες, οι διασκέψεις, οι επιτροπές και οι εκθέσεις του συχνά γίνονταν έτσι ώστε να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της δεξιάς προπαγάνδας. Στις αρχές της δεκαετίας του 1970, το CSIS διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στην αποσταθεροποίηση του καθεστώτος Αλιέντε στη Χιλή.

Το CSIS οργάνωσε στην Ιταλία ένα συνέδριο για την ερυθρά απειλή, το οποίο πραγματοποιήθηκε μόλις πριν από τις ιταλικές εκλογές του 1976. Στους συνέδρους περιλαμβάνονταν οι Ουίλιαμ Κόλμπι και Ρέι Κλάιν, και οι δύο τους της CIA, o Τζον Κόναλι, μέλος του Συμβουλίου Εποπτείας Ξένων Πληροφοριών (Foreign Intelligence Oversight Board), ο Κλαρ Μπουθ Λιους, πρώην πρεσβευτής στην Ιταλία και η Κλερ Στέρλινγκ. Η σύνθεση αυτής της ομάδας κάνει φανερές τις στενές σχέσεις τού CSIS με την κυβέρνηση, την αποστολή του και την απουσία σύνδεσης με οτιδήποτε  μοιάζει με αντικειμενική επιστήμη. Για την ομάδα αυτή, η ιταλική σκηνή αποτελούσε απειλή «εθνικής ασφάλειας» για τις Ηνωμένες Πολιτείες και απαιτούσε αποφασιστική επέμβαση.

Αξιοσημείωτο αποτελεί το γεγονός ότι τα διάφορα αυτά Ινστιτούτα πολιτικών - οικονομικών και στρατιωτικών Αναλύσεων έχουν θεωρηθεί από την ίδρυσή τους σχεδόν όλα - από την δεκαετία του 1950 - από τα σημαντικότερα στελέχη των Μυστικών Υπηρεσιών, του Πενταγώνου καθώς επίσης των Λεσχών Επιρροής.

Ενδεικτικά αναφέρουμε Αναλυτές, οι οποίοι ταυτόχρονα έχουν υπηρετήσει στο Πεντάγωνο, στην Ν.S.A. και C.I.A. Τζέιμς Σλέσιγκερ, Γουίλιαμ Κόλπι, Ρίτσαρντ Χέλμς (CIA), Χ. Κίσσιγκερ, Καρλούτσι (C.F.R.). O Ράμσφελντ (Υπουργός Άμυνας), Ρέϊ ΚλάΪν (CIA), ο Σκρόουφτ (Στρατηγός), Γιόνα Αλεξάντερ, Μάϊκ Λεντίν (GFR) και πλείστοι άλλοι, ουκ εστίν αριθμός. Όλοι ειδικοί στην επιστημονική παραπληροφόρηση, στις κατευθυνόμενες Διεθνείς σχέσεις, στην κεκαλυμμένη πολιτική διείσδυση, στην τέχνη Ανατροπής Καθεστώτων και στην Αποσταθεροποίηση και Αδρανοποίηση - μέσω κατασκοπείας, Μυστικών επιχειρήσεων και όλων των λοιπών συναφών Δραστηριοτήτων.

http://syndesmos71.blogspot.it/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Next previous home